Rasti

Privatumo politika

Mes labai rimtai žiūrime į jūsų asmens duomenų apsaugą. Ši privatumo politika informuoja jus apie asmens duomenų tvarkymą. Privatumo politika taikoma mūsų svetainei ir čia nurodytoms paslaugoms.

Galutiniams klientams

Kontrolierius

Asmens duomenų tvarkymo valdytojas yra Vaillant Group International GmbH, Berghauser Straße 40, 42859 Remscheid („mes“, „mes“).

Daugiau informacijos ir mūsų kontaktinius duomenis rasite mūsų teisiniame pranešime

Esame Vaillant grupės įmonė. Vaillant Group reiškia Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Vokietija) ir su Vaillant GmbH susijusias įmones. Vaillant grupei priklauso prekės ženklai Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval ir Protherm. Daugiau informacijos apie Vaillant Group rasite čia.

Svetainės naudojimas

Galite naudotis mūsų svetaine nenustatydami savo tapatybės ir neprisiregistravę. Kai naudojatės mūsų svetaine, per savo naršyklę perduodate mums duomenis, kurie yra techniškai būtini norint užmegzti ryšį ir naudotis mūsų svetaine. Tai visų pirma apima prisijungimo datą ir laiką, jūsų IP adresą, prašomus tinklalapius ir atsisiųstus failus, duomenis apie svetainės perdavimą ir naudojimą, informaciją apie naršyklę ir naršyklės nustatymus, operacinę sistemą ir įrenginį bei internetą. adresą, iš kurio patekote į mūsų svetainę. Duomenys saugomi ir tvarkomi dėl techninių priežasčių. Šią informaciją naudojame siekdami užtikrinti mūsų tinklalapių saugumą, įvertinti interneto reklamos efektyvumą, rinkti statistiką ir matuoti veiklą svetainėje, siekdami pagerinti mūsų pasiūlą. Paprastai šių duomenų nesaugome ilgiau nei trisdešimt dienų.

Atsisiųskite arba užsisakykite informacinę medžiagą

Paprastai informaciją ir brošiūras apie produktus ir paslaugas galite atsisiųsti tiesiai iš svetainės, nepateikdami jokių asmens duomenų. Tam tikrais atvejais siūlome galimybę gauti pasirinktą informacinę medžiagą el. paštu arba paštu. Šiuo tikslu jūs pateikiate mums išsamią informaciją apie jums reikalingą informaciją ir savo vardą, pavardę, pareigas, el. pašto adresą ir pašto adresą. Atskirais atvejais galime paprašyti papildomos informacijos, reikalingos atitinkamai paslaugai.

Kreipkitės dėl individualios konsultacijos

Siūlome galimybę prašyti individualios konsultacijos. Šiuo tikslu jūs pateikiate mums išsamią informaciją apie jums reikalingą informaciją ir savo vardą, pavardę, pareigas, el. pašto adresą ir savo gyvenamąją vietą arba visą adresą. Atskirais atvejais gali būti paprašyta papildomos informacijos, ypač informacijos apie jūsų šildymo sistemą arba jūsų poreikius. Jums sutikus, perduosime jūsų užklausą tinkamam vietiniam pardavimo partneriui. Taip pat galime perduoti jūsų duomenis Vaillant Group įmonėms, jei to reikia norint atsakyti į jūsų užklausą arba suteikti paslaugą. Jei nurodėte savo mobiliojo telefono numerį, mes taip pat susisieksime su jumis SMS žinute, kad galėtume apdoroti jūsų užklausą.

Duomenų naudojimas reklamai paštu ir jūsų teisė nesutikti

Tiek, kiek leidžia įstatymai, pasiliekame teisę naudoti Jūsų vardą ir pašto adresą – tiek, kiek gavome šią informaciją iš Jūsų pagal sutartinius santykius – savo reklamos tikslais, pvz. paštu išsiųsti jums įdomius pasiūlymus ir informaciją apie mūsų gaminius. Galite bet kada nesutikti, kad jūsų duomenys būtų naudojami šiais tikslais, atsiųsdami mums pranešimą, ypač el. paštu ar paštu.

Slapukai, analizės įrankiai, sekimas ir taikymas, socialinė žiniasklaida

Savo svetainėje naudojame slapukus. Slapukus naudojame įvairiais tikslais, kurie aprašyti toliau.

Naudojame savo slapukus, ypač funkcinius, siekdami padaryti mūsų svetainę patogesnę vartotojui, palengvinti naršymą ir formų naudojimą, supaprastinti prisijungimą ir registraciją, teikti tam tikras funkcijas, išsaugoti sutikimą ar slapukų atmetimą ir siekdami užtikrinti mūsų svetainės ir mūsų sistemų saugumą. Todėl atitinkami slapukai yra būtini, kad galėtume funkcionaliai naudotis mūsų svetaine. Sutikimas dėl šių būtinų slapukų nereikalingas.

Taip pat naudojame trečiųjų šalių slapukus, ypač naudojant analizės įrankius, sekimo ir taikymo technologijas.

Matavimo ir analizės įrankiai naudojami siekiant geriau suprasti mūsų svetainės naudojimą ir atitinkamai ją optimizuoti. Naudodami atitinkamus slapukus renkame informaciją apie tai, kaip sąveikaujate su mūsų svetaine ir kuriuose puslapiuose lankėtės. Informacija, kurią renkame arba saugome naudodami šiuos slapukus, yra apibendrinta ir nesusieta su jumis asmeniškai. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Stebėjimo ir nukreipimo technologijos naudojamos siekiant optimizuoti reklamos ir kitos rinkodaros pateikimą internete. Šie slapukai seka ir renka informaciją apie jūsų veiklą internete, kad padėtų reklamuotojams teikti jums aktualesnę reklamą pagal jūsų pomėgius. Šie slapukai gali dalytis šia informacija su kitomis organizacijomis ar reklamuotojais. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Taip pat į savo svetaines integruojame tam tikrus vadinamuosius socialinės žiniasklaidos pasiūlymus ar išorinį turinį. Naudodamiesi socialine žiniasklaida taip pat naudojatės atitinkamais socialinės žiniasklaidos teikėjų pasiūlymais, kurie taip pat naudoja slapukus. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Iš esmės mūsų svetainę galite peržiūrėti ir be slapukų. Tačiau dauguma naršyklių automatiškai priima slapukus kaip numatytąjį nustatymą. Tačiau galite neleisti arba apriboti slapukų saugojimo savo galutiniame įrenginyje. Norėdami sužinoti, kaip tai veikia, žr. naršyklės gamintojo instrukcijas. Taip pat galite bet kada ištrinti slapukus, kurie jau buvo nustatyti per savo naršyklę. Slapukų valdymui taip pat galite naudoti savo naršyklės nustatymus „Nesekti“. Taip pat galite išjungti tam tikrų trečiųjų šalių teikėjų slapukus „Skaitmeninės reklamos aljanso“ puslapyje adresu http://www.aboutads.info/choices/ arba puslapyje „Jūsų internetiniai pasirinkimai“ adresu https://www. youronlinechoices.com. Jei nepriimsite būtinų slapukų, tai gali lemti mūsų pasiūlymų funkcinius apribojimus.

Naudojant kitų teikėjų slapukus („trečiųjų šalių slapukus“), gali būti, kad atitinkamas teikėjas surinktus duomenis gali perduoti į šalį, esančią už ES ar EEE ribų, kuri nesiūlo tinkamo duomenų apsaugos lygio. Visų pirma, JAV šiuo metu nesiūlo tinkamos apsaugos pagal BDAR, nes JAV vyriausybės institucijos tam tikromis aplinkybėmis turi teisę gauti prieigą prie įmonių turimų asmens duomenų, duomenų subjektams nesuteikus tinkamų teisių gynimo priemonių.

Asmens duomenų perdavimas Vaillant grupės viduje ir trečiosioms šalims

Asmens duomenis tvarkome mes, kaip duomenų valdytojai, ir paslaugų teikimo tikslais jie perduodami Vaillant Group tvarkytojams ir išoriniams duomenų tvarkytojams, kurie tvarko duomenis tik mūsų vardu ir vadovaudamiesi mūsų nurodymais. Jei naudojamės trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, kurie taip pat naudoja duomenis savo tikslams, tai konkrečiai apibūdinome dėl informacijos apie slapukus.

Jūsų sutikimu, mes taip pat perduodame asmens duomenis specialistams prekybininkams ar kitoms trečiosioms šalims, jei tai būtina teikiant tam tikras paslaugas.

Asmens duomenys šalies ir užsienio teismams, institucijoms ar kitoms vyriausybinėms institucijoms perduodami išimtinai laikantis įstatymų nuostatų.

Duomenų tvarkymas trečiųjų šalių ir tvarkymas už ES ar EEE ribų

Asmens duomenis tvarkome mes, kaip duomenų valdytojai, ir paslaugų teikimo tikslais perduodami duomenų tvarkytojams Vaillant Group ir išoriniams duomenų tvarkytojams, kurie duomenis tvarko tik mūsų vardu ir vadovaudamiesi mūsų nurodymais.

Tam tikromis aplinkybėmis duomenis mūsų vardu tvarko duomenų tvarkytojas už ES ar EEE ribų. Tokiu atveju, nebent Komisija priima sprendimą dėl tinkamumo šalies gavėjos atžvilgiu, susitarsime su atitinkamu paslaugų teikėju dėl tinkamų asmens duomenų apsaugos priemonių, visų pirma susitardami dėl taikomų ES standartinių sutarties sąlygų.

Gali būti, kad trečiųjų šalių teikėjai duomenis tvarkys ir už ES ar EEE ribų, ypač naudojant analizės priemones, trečiųjų šalių teikėjų sekimo ir taikymo technologijas arba integruojant socialinės žiniasklaidos pasiūlymus. Visų pirma, trečiųjų šalių teikėjai gali tvarkyti asmens duomenis JAV. JAV šiuo metu neužtikrina tinkamos apsaugos pagal BDAR, visų pirma todėl, kad JAV vyriausybės institucijos tam tikromis aplinkybėmis turi teisę gauti prieigą prie įmonių turimų asmens duomenų be atitinkamų duomenų subjektams prieinamų teisių gynimo priemonių.

Duomenų saugumas

Taikome technines ir organizacines saugumo priemones, siekdami apsaugoti mūsų tvarkomus asmens duomenis nuo sunaikinimo, praradimo, pakeitimo ar neteisėto atskleidimo ar prieigos prie jų. Visi asmens duomenys, kuriuos Jūs pateikiate naudojantis personalizuotomis paslaugomis, mums bus perduodami šifruota forma.

Šiuo tikslu naudojame pažangiausią šifravimo procesą. Jūsų duomenys yra apsaugoti slaptažodžiu sistemose, kuriose jie saugomi. Asmenims, turintiems prieigą prie jo, griežtos saugumo taisyklės draudžia atskleisti Jūsų duomenis trečiosioms šalims. Mūsų saugumo priemonės nuolat tobulinamos.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę prašyti susipažinti su jumis susijusiais asmens duomenimis ir juos ištaisyti arba ištrinti arba apriboti jų tvarkymą, arba nesutikti, kad būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą kiekvienu atveju pagal teisės aktų nuostatas.

Jeigu asmens duomenų tvarkymas grindžiamas Jūsų sutikimu, Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą, nepakenkiant sutikimu pagrįsto tvarkymo iki jo atšaukimo teisėtumui.

Taip pat galite susisiekti su mūsų duomenų apsaugos pareigūnu, kad apgintų savo pirmiau nurodytas teises.

Jūs turite teisę pateikti skundą kompetentingai priežiūros institucijai įstatymų nustatyta tvarka, jei manote, kad su Jumis susijusių asmens duomenų tvarkymas pažeidžia įstatymų nuostatas. Šiuo tikslu visų pirma galite kreiptis į ES valstybės narės, kurioje yra jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, arba tariamo pažeidimo vietos, instituciją.

Už mus atsakingas Šiaurės Reino-Vestfalijos duomenų apsaugos ir informacijos laisvės komisaras. Dabartinę jų kontaktinę informaciją galite rasti adresu www.ldi.nrw.de.

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktiniai duomenys

Jei turite klausimų ar pasiūlymų duomenų apsaugos tema, nedvejodami siųskite juos el. paštu arba laišku mūsų duomenų apsaugos pareigūnui, su kuriuo galite susisiekti šiais kontaktiniais duomenimis:

El. paštu: datenschutz@vaillant-group.com

Paštu: Vaillant GmbH, duomenų apsaugos pareigūnas, Berghauser g. 40, D-42859 Remscheid, Vokietija.

Gali keistis

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šias duomenų apsaugos nuostatas galiojančių įstatymų ribose. Taip pat atkreipkite dėmesį į atitinkamas naudojimo sąlygas ir bendrąsias sąlygas naudodamiesi mūsų interneto puslapiais.

Data: 2022 m. spalio mėn.

Privatumo politika (profesionalūs vartotojai)

Mes labai rimtai žiūrime į jūsų asmens duomenų apsaugą. Ši privatumo politika informuoja jus apie asmens duomenų tvarkymą. Privatumo politika taikoma šiai svetainei, kuri yra prieinama montuotojams ir kitiems profesionaliems vartotojams ir partneriams (toliau – Partneriai) bei Partnerių (toliau – Vartotojai) darbuotojams verslo tikslais.

Kontrolierius

Asmens duomenų tvarkymo duomenų valdytojas yra Vaillant Group International GmbH Berghauser Straße 40, 42859 Remscheid („mes“, „mes“).

Daugiau informacijos ir mūsų kontaktinius duomenis rasite mūsų teisiniame pranešime

Esame Vaillant grupės įmonė. Vaillant Group reiškia Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Vokietija) ir su Vaillant GmbH susijusias įmones. Vaillant grupei priklauso prekės ženklai Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval ir Protherm. Daugiau informacijos apie Vaillant Group rasite čia.

Paslaugų portalo naudojimas

Paslaugų portalas skirtas bendrajai informacijai ir kaip asmeniniams poreikiams pritaikyta interneto paslauga partneriams.

Kai naudojatės mūsų svetaine, per savo naršyklę perduodate mums duomenis, kurie yra techniškai būtini norint užmegzti ryšį ir naudotis mūsų svetaine. Tai visų pirma apima prisijungimo datą ir laiką, jūsų IP adresą, prašomus tinklalapius ir atsisiųstus failus, duomenis apie svetainės perdavimą ir naudojimą, informaciją apie naršyklę ir naršyklės nustatymus, operacinę sistemą ir įrenginį bei internetą. adresą, iš kurio patekote į mūsų svetainę. Duomenys saugomi ir tvarkomi dėl techninių priežasčių. Šią informaciją naudojame siekdami užtikrinti mūsų tinklalapių saugumą, įvertinti interneto reklamos efektyvumą, rinkti statistiką ir matuoti veiklą svetainėje, siekdami pagerinti mūsų pasiūlą. Paprastai šių duomenų nesaugome ilgiau nei trisdešimt dienų. Galite naudotis visuotinai prieinama mūsų svetainės dalimi neidentifikuodami savęs ir neužsiregistravę.

Prieigai prie personalizuotos paslaugų portalo dalies suteikimas reikalauja, kad partneris užsiregistruotų, kurio metu renkami įmonės duomenys ir darbuotojų, norinčių naudotis paslaugų portalu, kontaktai. Registruojant darbuotoją būtina nurodyti pareigas, vardą, pavardę, asmeninį el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Gali prireikti papildomos informacijos. Naudoti galima tik įgaliotiems ir registruotiems partnerio darbuotojams ir reikalinga registracija su individualiu vartotojo vardu (el. pašto adresu) ir slaptažodžiu.

Atitinkamam partneriui ir jo darbuotojams naudojantis paslaugų portalu ir personalizuotomis paslaugomis, asmens duomenis, įskaitant partnerio darbuotojų ir galutinių klientų duomenis, tvarkome tiek, kiek tai būtina atitinkamai paslaugai teikti. Partneris turi užtikrinti, kad jam būtų suteikta teisė darbuotojo atžvilgiu įvardinti darbuotoją kaip vartotoją ir perduoti mums kliento duomenis. Prisiregistruodamas ir naudodamasis paslaugų portalu darbuotojas patvirtina, kad sutinka su jo registracija paslaugų portalo naudotoju.

Asmens duomenis saugome partnerio ir atitinkamų darbuotojų registracijos metu ir po to tol, kol to reikalauja ir leidžia teisės aktai.

Kai prašome jūsų pateikti tam tikrą asmeninę informaciją, nurodome, ar ši informacija yra būtina norint suteikti jums konkrečią paslaugą. Reikalinga informacija pažymėta žvaigždute (*) arba kitaip. Visa kita informacija, kurią mums pateikiate, yra savanoriška.

Paslaugų portale esantys informaciniai pasiūlymai paprastai yra prieinami ir naudojami be papildomo asmens duomenų. Tai visų pirma taikoma informacijai apie gaminius, sistemas, atsargines dalis ir techninius dokumentus, tokius kaip specialistų informacija, galutinio vartotojo informacija, kainoraščiai ir kontroliniai sąrašai.

Jei tam tikroms paslaugoms reikia pateikti papildomus asmens duomenis, nepateikus reikiamų duomenų gali būti neįmanoma jais visiškai pasinaudoti.

Mes galime perduoti pateiktus asmens duomenis Vaillant grupės įmonėms, jei to reikia atitinkamai paslaugai.

Jeigu Jūsų asmens duomenų tvarkymas grindžiamas Jūsų sutikimu, Jūs galite bet kada atšaukti savo sutikimą ateičiai. Šiuo tikslu galite naudoti toliau pateiktą kontaktinę informaciją. Mes nedelsdami apdorosime bet kokį pranešimą apie atsisakymą.

Asmeniniai duomenys

Mes renkame pagrindinius partnerio įmonės duomenis esamų sutartinių santykių ir registravimosi paslaugų portale ribose. Pagrindiniai įmonės duomenys apima partnerio įgaliotų atstovų ir kontaktinių asmenų kontaktinius duomenis, mokesčių mokėtojo numerį, komercinio registro numerį ir banko rekvizitus. Duomenys naudojami sutartiniams santykiams administruoti ir prieigai prie paslaugų portalo.

Renkame darbuotojų duomenis prieigos prie paslaugų portalo administravimui. Darbuotojo duomenys visų pirma apima pareigas, pavardę, telefono numerį, mobiliojo telefono numerį, slaptažodį ir partnerį, su kuriuo darbuotojas yra susijęs. Naudojantis paslaugų portalu gali būti saugomi ir tvarkomi papildomi su darbuotoju susiję duomenys, ypač paskutinio prisijungimo prie paslaugų portalo data, darbuotojo kvalifikacija, susijusi su mūsų produktais, darbuotojo įgaliojimai dalyvauti mokymai ir informacija apie dalyvavimą mokymuose.

Mes renkame ir apdorojame duomenis iš galutinių partnerio klientų tik tiek, kiek tai būtina teikiant paslaugas partneriui, ypač susijusius su paslaugų užsakymu iš mūsų klientų aptarnavimo tarnybos. Šiame kontekste galite pateikti mums informaciją, reikalingą užsakymui pateikti. Tai apima užsakymo tipą, informaciją apie paveiktą įrenginį, problemos aprašymą, jūsų užsakymo numerį, informaciją apie aptarnavimo vietą, įskaitant paveikto įrenginio savininko vardą, pavardę ir kontaktinius duomenis, kontaktinio asmens vietoje kontaktinius duomenis. , pageidaujama data, galimo kontakto tipas. Šiuos duomenis naudojame klientų aptarnavimo užsakymui apdoroti.

Mes netvarkome jokių specialių asmens duomenų (DSGVO 9 str.), susijusių su partneriais, jų darbuotojais ar galutiniais klientais.

Išsamesnė informacija apie mūsų tvarkomus asmens duomenis gali būti nurodyta atitinkamos paslaugos ir taikomosios programos aprašyme, kurią teikiame paslaugų portale.

Atsisiųskite arba užsisakykite informaciją

Informaciją ir brošiūras apie mūsų produktus ir paslaugas galite atsisiųsti iš paslaugų portalo nepateikdami jokios papildomos informacijos. Tam tikrais atvejais siūlome galimybę gauti pasirinktą informacinę medžiagą el. paštu arba paštu. Šiuo tikslu jūs pateikiate mums išsamią informaciją apie jums reikalingą informaciją ir savo vardą, pavardę, pareigas, el. pašto adresą ir pašto adresą. Atskirais atvejais galime paprašyti papildomos informacijos, reikalingos dokumentams perduoti. Statistiniais tikslais vertiname atsisiuntimų skaičių ir tipą, siekdami nuolat tobulinti ir optimizuoti informacijos spektrą.

Atsisiųskite arba užsisakykite informaciją

Informaciją ir brošiūras apie mūsų produktus ir paslaugas galite atsisiųsti iš paslaugų portalo nepateikdami jokios papildomos informacijos. Tam tikrais atvejais siūlome galimybę gauti pasirinktą informacinę medžiagą el. paštu arba paštu. Šiuo tikslu jūs pateikiate mums išsamią informaciją apie jums reikalingą informaciją ir savo vardą, pavardę, pareigas, el. pašto adresą ir pašto adresą. Atskirais atvejais galime paprašyti papildomos informacijos, reikalingos dokumentams perduoti. Statistiniais tikslais vertiname atsisiuntimų skaičių ir tipą, siekdami nuolat tobulinti ir optimizuoti informacijos spektrą.

Slapukai, analizės įrankiai, sekimas ir taikymas, socialinė žiniasklaida

Savo svetainėje ir paslaugų portale naudojame slapukus. Slapukus naudojame įvairiais tikslais, kurie aprašyti toliau.

Naudojame savo slapukus, ypač funkcinius, siekdami padaryti mūsų svetainę patogesnę vartotojui, palengvinti naršymą ir formų naudojimą, supaprastinti prisijungimą ir registraciją, teikti tam tikras funkcijas, išsaugoti sutikimą ar slapukų atmetimą ir siekdami užtikrinti mūsų svetainės ir mūsų sistemų saugumą. Todėl atitinkami slapukai yra būtini, kad galėtume funkcionaliai naudotis mūsų svetaine. Sutikimas dėl šių būtinų slapukų nereikalingas.

Taip pat naudojame trečiųjų šalių slapukus, ypač naudojant analizės įrankius, sekimo ir taikymo technologijas.

Matavimo ir analizės įrankiai naudojami siekiant geriau suprasti mūsų svetainės naudojimą ir atitinkamai ją optimizuoti. Naudodami atitinkamus slapukus renkame informaciją apie tai, kaip sąveikaujate su mūsų svetaine ir kuriuose puslapiuose lankėtės. Informacija, kurią renkame arba saugome naudodami šiuos slapukus, yra apibendrinta ir nesusieta su jumis asmeniškai. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Stebėjimo ir nukreipimo technologijos naudojamos siekiant optimizuoti reklamos ir kitos rinkodaros pateikimą internete. Šie slapukai seka ir renka informaciją apie jūsų veiklą internete, kad padėtų reklamuotojams teikti jums aktualesnę reklamą pagal jūsų pomėgius. Šie slapukai gali dalytis šia informacija su kitomis organizacijomis ar reklamuotojais. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Taip pat į savo svetaines integruojame tam tikrus vadinamuosius socialinės žiniasklaidos pasiūlymus ar išorinį turinį. Naudodamiesi socialine žiniasklaida taip pat naudojatės atitinkamais socialinės žiniasklaidos teikėjų pasiūlymais, kurie taip pat naudoja slapukus. Tokie slapukai aktyvuojami gavus jūsų sutikimą, o sutikimą galite bet kada atšaukti.

Iš esmės mūsų svetainę galite peržiūrėti ir be slapukų. Tačiau dauguma naršyklių automatiškai priima slapukus kaip numatytąjį nustatymą. Tačiau galite neleisti arba apriboti slapukų saugojimo savo galutiniame įrenginyje. Norėdami sužinoti, kaip tai veikia, žr. naršyklės gamintojo instrukcijas. Taip pat galite bet kada ištrinti slapukus, kurie jau buvo nustatyti per savo naršyklę. Slapukų valdymui taip pat galite naudoti savo naršyklės nustatymus „Nesekti“. Taip pat galite išjungti tam tikrų trečiųjų šalių teikėjų slapukus „Skaitmeninės reklamos aljanso“ puslapyje adresu http://www.aboutads.info/choices/ arba puslapyje „Jūsų pasirinkimai internete“ adresu https://www.youronlinechoices. com. Jei nepriimsite būtinų slapukų, tai gali lemti mūsų pasiūlymų funkcinius apribojimus.

Naudojant kitų teikėjų slapukus („trečiųjų šalių slapukus“), gali būti, kad atitinkamas teikėjas surinktus duomenis gali perduoti į šalį, esančią už ES ar EEE ribų, kuri nesiūlo tinkamo duomenų apsaugos lygio. Visų pirma, JAV šiuo metu nesiūlo tinkamo apsaugos lygio, kaip apibrėžta BDAR, nes JAV vyriausybės institucijos tam tikromis aplinkybėmis turi teisę susipažinti su įmonių turimais asmens duomenimis, duomenų subjektams nesuteikus tinkamų teisinių priemonių.

Asmens duomenų perdavimas Vaillant grupės viduje ir trečiosioms šalims

Asmens duomenis tvarkome mes, kaip duomenų valdytojai, ir paslaugų teikimo tikslais jie perduodami Vaillant Group tvarkytojams ir išoriniams duomenų tvarkytojams, kurie tvarko duomenis tik mūsų vardu ir vadovaudamiesi mūsų nurodymais. Jei naudojamės trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, kurie taip pat naudoja duomenis savo tikslams, tai konkrečiai apibūdinome dėl informacijos apie slapukus.

Asmens duomenis taip pat atskleidžiame galutiniams klientams ar kitoms trečiosioms šalims, jei tai būtina mūsų paslaugoms teikti.

Asmens duomenys šalies ir užsienio teismams, institucijoms ar kitoms vyriausybinėms institucijoms perduodami išimtinai laikantis įstatymų nuostatų.

Duomenų tvarkymas trečiųjų šalių ir tvarkymas už ES ar EEE ribų

Asmens duomenis tvarkome mes, kaip duomenų valdytojai, ir paslaugų teikimo tikslais perduodami duomenų tvarkytojams Vaillant Group ir išoriniams duomenų tvarkytojams, kurie duomenis tvarko tik mūsų vardu ir vadovaudamiesi mūsų nurodymais.

Tam tikromis aplinkybėmis duomenis mūsų vardu tvarko duomenų tvarkytojas už ES ar EEE ribų. Tokiu atveju, nebent Komisija priima sprendimą dėl tinkamumo šalies gavėjos atžvilgiu, susitarsime su atitinkamu paslaugų teikėju dėl tinkamų asmens duomenų apsaugos priemonių, visų pirma susitardami dėl taikomų ES standartinių sutarties sąlygų.

Gali būti, kad trečiųjų šalių teikėjai duomenis tvarkys ir už ES ar EEE ribų, ypač naudojant analizės priemones, trečiųjų šalių teikėjų sekimo ir taikymo technologijas arba integruojant socialinės žiniasklaidos pasiūlymus. Visų pirma, trečiųjų šalių teikėjai gali tvarkyti asmens duomenis JAV. JAV šiuo metu neužtikrina tinkamos apsaugos pagal BDAR, visų pirma todėl, kad JAV vyriausybės institucijos tam tikromis aplinkybėmis turi teisę gauti prieigą prie įmonių turimų asmens duomenų be atitinkamų duomenų subjektams prieinamų teisių gynimo priemonių.

Duomenų saugumas

Taikome technines ir organizacines saugumo priemones, siekdami apsaugoti mūsų tvarkomus asmens duomenis nuo sunaikinimo, praradimo, pakeitimo ar neteisėto atskleidimo ar prieigos prie jų. Visi asmens duomenys, kuriuos Jūs pateikiate naudojantis personalizuotomis paslaugomis, mums bus perduodami šifruota forma. Šiuo tikslu naudojame pažangiausią šifravimo procesą. Jūsų duomenys yra apsaugoti slaptažodžiu sistemose, kuriose jie saugomi. Asmenims, turintiems prieigą prie jo, griežtos saugumo taisyklės draudžia atskleisti Jūsų duomenis

Jūsų teisės

Jūs turite teisę prašyti susipažinti su jumis susijusiais asmens duomenimis ir juos ištaisyti arba ištrinti arba apriboti jų tvarkymą, arba nesutikti, kad būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą, kiekvienu atveju pagal teisės aktų nuostatas. asmens duomenys yra pagrįsti jūsų sutikimu, jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą, nepaveikdami sutikimu pagrįsto tvarkymo iki jo atšaukimo teisėtumo.

Taip pat galite susisiekti su mūsų duomenų apsaugos pareigūnu, kad apgintų savo pirmiau nurodytas teises.

Jūs turite teisę pateikti skundą kompetentingai priežiūros institucijai įstatymų nustatyta tvarka, jei manote, kad su Jumis susijusių asmens duomenų tvarkymas pažeidžia įstatymų nuostatas. Šiuo tikslu visų pirma galite kreiptis į ES valstybės narės, kurioje yra jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, arba tariamo pažeidimo vietos, instituciją.

Už mus atsakingas Šiaurės Reino-Vestfalijos duomenų apsaugos ir informacijos laisvės komisaras. Dabartinę jų kontaktinę informaciją galite rasti adresu www.ldi.nrw.de.

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktiniai duomenys

Jei turite klausimų ar pasiūlymų duomenų apsaugos tema, nedvejodami siųskite juos el. paštu arba laišku mūsų duomenų apsaugos pareigūnui, su kuriuo galite susisiekti šiais kontaktiniais duomenimis:

El. paštu: datenschutz@vaillant-group.com

Paštu: Vaillant Group International GmbH, duomenų apsaugos pareigūnas, Berghauser g. 40, D-42859 Remscheid, Vokietija.

Galimi pakeitimai

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šias duomenų apsaugos nuostatas galiojančių įstatymų ribose. Taip pat atkreipkite dėmesį į atitinkamas naudojimo sąlygas ir bendrąsias sąlygas naudodamiesi mūsų interneto puslapiais.

Data: 2022 m. spalio mėn.