Rasti

Aukščiausia kokybė, užtikrinanti ilgą tarnavimo laiką

  • Aukščiausia kokybė, užtikrinanti ilgą tarnavimo laiką
  • Tvarūs ir perspektyvūs šildymo sprendimai visiems poreikiams
  • Profesionalus montuotojų tinklas visada šalia

Tobula šildymo sistema Jūsų namams

Saugus ir pritaikytas ateičiaifuture-proof

Šilumos siurbliai

Hibridinės sistemos

Ryšys

Saugus ir pritaikytas ateičiaifuture-proof

Visada teisingas sprendimas

Vaillant rasite didelį klimatui draugiškų šildymo sistemų pasirinkimą, kuris kiekvienam namuose siūlo tinkamą sprendimą. Jie įtikina ne tik patikrinta ir patvaria kokybe, bet, visų pirma, ateities technologijomis. Mūsų naujos šildymo sistemos teikiama nauda būtų ilgamžė – nesvarbu, kas nutiktų.

Šilumos siurbliai

Klimatui draugiška šildymo technologija

Šilumos siurbliai yra ypač draugiški klimatui nes apie 2/3 energijos jie gauna iš aplinkos. Dėl to jie yra tinkami ateičiai, nes aplinkos šiluma visada pasiekiama. Tai taip pat yra priežastis, kodėl šilumos siurbliai gauna didžiausias valstybės subsidijas.

Tuo tarpu šilumos siurbliai nebetinka tik naujiems pastatams – pavyzdžiui, mūsų aroTHERM plus oro šilumos siurblys puikiai tinka klimatą tausojančiai modernizacijai (renovacijai). Dėl aukštos srauto temperatūros ir nedidelio ploto jis puikiai tinka šiam tikslui.

Sužinokite daugiau apie mūsų klimatui nekenksmingą ir itin efektyvų aroTHERM plus šilumos siurblių asortimentą

Hibridinės sistemos

Išteklius taupanti sistema

Jei namuose nėra galimybės naudoti vieną šilumos siurblį, galima : Hibridinė šildymo sistema, susidedanti iš šilumos siurblio ir dujinio kondensacinio katilo kartu. Jie naudojami, jei jums reikia daug energijos ir jums reikia ypač aukštos šilumnešio temperatūros.

Vienas privalumas: galite ir ateityje naudoti esamą dujinio šildymo sistemą taupydami išteklius, papildydami ją nauju Vaillant šilumos siurbliu. Dujinis prietaisas gali būti naudojamas maksimaliai apkrovai, kai šilumos ar šilumnešio temperatūros poreikis yra didesnis. Jei jums reikia naujo dujinio kondensacinio katilo, čia taip pat siūlome ypač efektyvius gaminius, tokius kaip ecoTEC plus.

Sužinokite daugiau apie mūsų efektyvų dujinį kondensacinį katilą ecoTEC plus

Ryšys

Didžiausias komfortas bakstelėjus pirštu

Sudėtingos ir veiksmingos šildymo sistemos pagrindas yra tinkamas, jūsų poreikius atitinkantis valdymo įtaisas. Jūs sprendžiate dėl savo individualaus komforto.

Sužinokite daugiau apie tai, kaip šiuolaikiniai ryšio prietaisai padeda rasti savo komforto lygį

Jūsų privalumai su klimatą tausojančiu šildymu

Tvarus išlaidų taupymas

Atnaujinę ar sumontavę naują efektyvią šildymo sistemą, galite žymiai sutaupyti energijos išlaidas ir prailginti sistemų darbą.

Valstybės parama

Pasirinkę klimatui nekenksmingą šilumos siurblį, galite pasinaudoti ir valstybės parama.

Prašome patys arba su mūsų Lietuvos partneriais pasitikrinti, ar Lietuvoje yra valstybės paramos programų.

Ilgaamžė kokybė

Efektyvias šildymo sistemas kuriame jau 150 metų. Naudodami Vaillant savo namuose gausite aukštos kokybės ir patikimą kokybišką gaminį, kuriuo galėsite pasikliauti visada – ilgus metus.

Tinka klimato apsaugai

Šildymas daro didelę įtaką klimato kaitai. Šilumos siurblys yra labiausiai klimatą tausojanti šildymo technologija, nes aplinkos šilumos galima gauti neribotais kiekiais. Tai reiškia, kad galite atitinkamai daug prisidėti prie klimato apsaugos

DUK